Take a fresh look at your lifestyle.

“Fisi duhet të eliminohet i pari nga banorët e rinj”, thonë shumica e të nominuarve (VIDEO)

Gjatë darkës së sotme të shtruar nga “Vëllai i Madh” në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, banorët e nominuar i janë përgjigjur një sërë pyetjesh të përgatitura nga produksioni.

Pyetjet ishin nga më të ndryshmet dhe goxha pikante, por që nuk munguan as përgjigjet epike prej banorëve të nominuar të javës, përfshirë Artanin, Anën, Artën, Stresin, Vivien dhe Xhulin.

Kësisoj, në pyetjen se – “Nga tre banorët e rinj, cili duhet të largohet i pari?”, banorët e nominuar kanë dhënë përgjigjet e tyre.

Artani ka thënë se Ganja është ajo që duhet të dalë nga banorët e rinj, ndërsa për Stresin, Vivien dhe Artën e Anën, ka rezultuar të jetë Fisi.

Por, kënd e zgjodhi Xhuli? Përgjigjen e kuptoni duke shikuar videon në linkun e mëposhtëm.

Shiko videon:

Comments are closed.