Take a fresh look at your lifestyle.

Gërvalla: Asnjëherë me qetësimin e ngatërrestarëve dhe kriminelëve, vetëm me shtetin ligjor

Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Donik Gërvalla ka thënë se, Republika e Kosovës mbetet e përkushtuar për dialogun për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë.

“ Kjo mund të arrihet në mënyrë të qëndrueshme vetëm me zgjidhje të drejta, me njohjen reciproke në qendër. Asnjëherë me qetësimin e ngatërrestarëve dhe kriminelëve, vetëm me shtetin ligjor”, ka shkruar Gërvalla në Tweet-ër.

“Republika e Kosovës mbetet e përkushtuar për dialogun për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë. Kjo mund të arrihet në mënyrë të qëndrueshme vetëm me zgjidhje të drejta dhe të drejta, me njohjen reciproke në qendër. Asnjëherë me qetësimin e ngatërrestarëve dhe kriminelëve, vetëm me shtetin ligjor”, ka shkruar Gërvalla në Tweet-ër.

Republic of Kosova remains committed to dialogue on normalization of relations with Serbia. That can be sustainably achieved only by fair and just solutions, with mutual recognition in the center. Never through appeasement of troublemakers and criminals, only with the rule of law

— Donika Gërvalla-Schwarz (@gervallaschwarz) November 21, 2022

Comments are closed.