Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Gërvalla

Gërvalla: Zero tolerancë ndaj krimit

Ministrja për Punë të Jashtme dhe Diasporë, Donika Gërvalla-Schwarz, ka thënë se plagosja e sotme në Shtërpcë e dy të rinjve, përbën një krim të papranueshëm dhe të patolerueshëm. Sipas saj, përgjegjësi apo përgjegjësit e këtij krimi…