Take a fresh look at your lifestyle.

Nafta sot më lirë se dje, Ministria publikon çmimet për 24 orët e ardhshme – Lajmet e funditNafta sot më lirë se dje, Ministria publikon çmimet për 24 orët e ardhshme
Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për shitjet e derivateve në Kosovë gjatë 24 orëve të ardhshme.


Sipas njoftimit, çmimi i naftës do të shitet dy centë më lirë se dje, ndërsa benzina dhe gazi mbesin me çmim të njëjtë.


  • Çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel është 1.60 euro për litër.
  • Çmimi maksimal i lejuar i produktit benzinë është 1.35 euro për litër.
  • Çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz është 75 centë për litër. /Zëri

Comments are closed.