Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 18 dhjetor

Në Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës organizohet punëtori me temë “Shërimi i materialit arkivor”. (Ora 10.00-12.00)

Organizohet “Dita e dhurimit të librit” dhe bëhet pranim-dorëzimi i librave të dhuruar nga individë, shtëpi botuese, OJQ për bibliotekat e shkollave në Prishtinë. (Stendat e Panairit të Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur, sheshi “Zahir Pajaziti”, ora 10.00-15:00)

Mbahet tryeza shkencore “Sfidat e botuesve”, në kuadër të Panairit të Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur, ku të ftuar janë botues nga Kosova. (Holli i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, ora 12:00)

Hapet ekspozita me fotografi nga Prishtina e vjetër. (Sheshi “Zahir Pajaziti”, ora 12:30)

Comments are closed.