Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

dhjetor

Ngjarjet e datës 30 dhjetor

Drejtoria e Shëndetësisë e Prishtinës organizon takimin përmbyllës. (“Villa Gërmia”, Prishtinë, ora 10:00) Komuna e Gjakovës organizon shpërndarjen e dhuratave për fëmijët jetim. Merr pjesë edhe kryetari Ardian Gjini. (Pallati i…

Ngjarjet e datës 28 dhjetor

Kuvendi Komunal në Rahovec mban mbledhjen e njëmbëdhjetë.( Kuvendi Komunal ora 10:00) Grupi Parlamentar i AAK-së, mban konferencë për media. ( Holli i Kuvendit të Republikës së Kosovës, ora 11:00). Këshilli Koordinues i Asociacioneve…

Ngjarjet e datës 27 dhjetor

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, raporton në Komisionin Ad-hoc për Zhvillimin e Procesit të Vlerësimit Kalimtar. (Kuvendi i Kosovës, ora 09:00 Këshillit Gjyqësor të Kosovës mban mbledhjen e radhës. (Objekti i KGjK-së, ora 09:00)…

Ngjarjet e datës 24 dhjetor

Ministrisë së Zhvillimit Rajonal organizon ingurimin e projektit ”Stacioni i Autobusëve”, në Junik. (Ora 11:00) Dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren mban konferencën e fundvitit. (Selia e LDK-së në Prizren, rruga Ibrahim…

Ngjarjet e datës 22 dhjetor

Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim.( Kuvendi i Kosovës, ora 09:00) Fillon aktiviteti “Karvani i vaksinimit”, aktivitet njëmujor me qëllim të promovimit të vaksinimit kundër Gripit sezonal…

Ngjarjet e datës 21 dhjetor 2022

Mbahet simpoziumi shkencor ”Lëvizja e viteve 1990-1991 dhe shpërbërja e Federatës Jugosllave’.( Instituti Albanologjik, ora 09:00) Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) organizon tryezën “Konsumatorët në tregun e telekomunikimeve”.…

Ngjarjet e datës 19 dhjetor

Mbahet konferenca vjetore e organizuar nga Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore me temën: “Aspekte dhe sfida të edukimit në trashëgimi kulturore”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 09:50 – 15:00) Ministri i Mbrojtjes Armend…

Ngjarjet e datës 18 dhjetor

Në Agjencinë Shtetërore të Arkivave të Kosovës organizohet punëtori me temë “Shërimi i materialit arkivor”. (Ora 10.00-12.00) Organizohet “Dita e dhurimit të librit” dhe bëhet pranim-dorëzimi i librave të dhuruar nga individë, shtëpi…