Take a fresh look at your lifestyle.

​Ngjarjet e datës 5 gusht

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, shqyrton peticionin nga OJQ “Duka Vita’’. (Kuvendi i Kosovës, salla N303, ora 9:30)

Mbahet ceremonia e pranimit të pajisjeve donacion nga KFOR-i Italian. (Merr pjesë ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi dhe ambasadori italian, Antonello De Riu) (Administrata Qendrore Salla e konferencave, ShSKUK, ora 10:00)

EC Ma Ndryshe mban konferencë për media, ku do të publikojë gjetjet e hulumtimit “Raport monitorimi i sektorit të mjedisit” për nivelin qendror (Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinorë dhe Infrastrukturës dhe Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural) dhe për shtatë komunat më të mëdha (Prishtinën, Prizrenin, Pejën, Mitrovicën, Ferizajn, Gjakovën dhe Gjilanin) (Zyrat e EC Ma Ndryshe në Prizren, ora 11:00)

Comments are closed.