Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

finale

Shpik gjëra nga ambicia për finale

Efi dhe Kiara përplasen sërish në prime: Shpik gjëra nga ambicia për finale. Debatet mes dy banoreve kanë qënë të ashpra. Ato kanë akuzuar njëra tjetrën për manipulim, ku madje Efi e ka quajtur Kiarën fallco. Për këtë situatë, Kiara ka…

Luizi gaboi shumë sot, Kiarën e shoh në finale

Bisedat për finalistët kanë qenë shumë të shpeshtë në shtëpi, ku banorët aludojnë se cilët prej tyre mund të mbërrijnë deri në finale.Olta tha se Kiarën e sheh në finale. Ndonëse një gjë të tillë nuk e ka thënë kurrë më parë, madje sot i…