Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Olta

Olta Gixhari do ta lë sonte shtëpine e BBVA

Big Brother është ndër formatet më të pëlqyera në vendin tonë. Personazhet pjesëmarrëse kanë fituar simpatinë dhe vëmendjen e publikut, duke i mbërthyer para ekranit me orë dhe ditë të tëra.Fuqia e shikueshmëris së programit është aq e…