Take a fresh look at your lifestyle.

Nuk je lider i komunitetit musliman

Stresi dhe Ana janë përplasur për Edonin dhe komunitetin LGBT, Stresi ishte ai i cili thotë se nuk e mbështet se është musliman ndersa Ana thote se duhet ta perkrah Edonin si njeri dhe jo si komunitet.

Zenka mes tyre ka filluar dje ne shtepi kur flisnin per kete teme ne oborr ndersa ka vazhduar edhe sonte pasi edhe nje here u hap kjo teme permes videove qe tregonin se cfare kane thene banoret.

E një reagim e pati edhe opinionisti Olti Curri si u shpreh se Stresi nuk është lider i komunitetit musliman “As Edoni nuk është lider i komuniteti LGBT, dhe as Stresi lider i komunitetit musliman”, tha Olti.

Madje Olti tha se Stresi mund ta përdor këtë për publikun duke menduar se pasi publiku largoi Edonin po ai publik do ta votoj per qendrimin e tij ne lidhje me komunitetin.

Comments are closed.