Take a fresh look at your lifestyle.

Ngjarjet e datës 5 korrik

Mbahet takimi në mes të delegacionit amerikan të MCC-së dhe atij të Republikës së Kosovës në lidhje me programin Kompakt të MCC-së. (Ndërtesa e Qeverisë, Salla – P38, ora 09:00 – 11:30) Mbahet ceremonia e pranim/dorëzimit të…