Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

jemi

Jemi të detyruar të jetojmë bashkë

Edhe pse kanë konfirmuar ndarjen, Angjela dhe Lirim Kastrati kanë ruajtur raportet miqësore mes vete dhe më e rëndësishmja është se kanë renë dakord të rrisin vajzën bashkë.Edhe pas ndarjes nga futbollisti, modelja po jeton në Budapest, më…