Take a fresh look at your lifestyle.

Violeta Kika: Ata që kanë dalë prej derës tonë, se kanë pa më diten e vetë

Ish kandidatja për asamble të Komunës së Prishtinës, Violeta Kika, anëtare e partisë Vetëvendosja, thumbon ashpër disa që u larguan në kohë të ndryshme prej kësaj shtëpie (VV).

Kika njihet për kokëfortësi dhe për mesazhe të ashpra për ata që veprojnë kundër interesave kombëtare, sidomos për ata që ndërrojnë fytyrë për interesa personale dhe nuk punojnë për interes të vendit.

“Ata që kanë dalë prej derës tonë, se kanë pa më ditën e vetë.

Shembujt janë gjallë, me vështirësi po i gjeni. Disa i kanë marrë në vend zagarve nëpër gjah, disa kuzhinier, veç nja 2 a 3 i gjeni si ANAL-ista.

E moçme: Çka hupt mos u gjetë!”, ka shkruar Kika në profilin e saj në facebook.

Comments are closed.