Take a fresh look at your lifestyle.
Browsing Tag

Albin

Ndalu sa s’të kanë ndalë, o Albin Kurti!

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj është treguar shumë kritik ndaj Qeverisë së Kosovës, pas vendimit që mësimdhënësit dhe shërbyesit civilë të mos paguhen për ditët e kaluara në grevë. Kritik është treguar edhe…